World Cup Infamy: De 5 Spillerne Sendt Ut I Vm-Finalen

Snakk om infamy.

Få klubber i verdensfotball er så eksklusive som de der medlemskortet er rødt og opprinnelig presentert på En Vm-Finale.

bare fem spillere har blitt kastet ut fra den største begivenheten i sport siden 1930—alle av dem utvist fra 1990 og fremover.

Ikke overraskende, ved bare en anledning fortsatte den utkastede spilleren å løfte Vm etter at han forlot kampen.

så, uten videre, la oss se på den mest beryktede kvintetten i fotballhistorien.

The New York Times beskrev Vm-finalen i 1990 som et stykke «kontroversielt kunstverk» og » verdensomspennende stygghet.»

Dommer Edgardo Codesal blinket fire gule kort i løpet av kampen Mellom Vest-Tyskland og Argentina, og i det 65.minutt, med spillet fortsatt scoreless, Hadde Vm-Finalen sin første sending.

den aktuelle spilleren var Independiente forsvarer Pedro Monzon, som bare hadde blitt introdusert ved omstart i Stedet For Oscar Ruggeri.

Men Etter å ha hacket Jurgen Klinsmann på venstre side av banen, Ble Monzon vist et rett rødt kort – hans utseende i kampen hadde vart bare 20 minutter.

I det 85. minutt scoret Andreas Brehme fra stedet og Tyskerne hadde sin tredje Vm-triumf.

Gustavo Dezotti, 1990

Mindre enn to minutter etter brehme straff, Argentina ble redusert til ni menn når Gustavo Dezotti sluttet lagkamerat Monzon for en tidlig bath.

så langt som røde kort går, Var Den Da Cremonese fremover så dum som de kommer.

Frustrert over å ha innrømmet et sent mål som skulle vise seg å være vinneren, angrep Dezotti Jurgen Kohler nær hjørneflagget, Og Codesal tok den åpenbare beslutningen om å vise ham en andre gul—hans første hadde blitt opptjent bare fem minutter etter kickoff.

Marcel Desailly, 1998

Vm-Finalen i 1998 forblir implantert i våre sinn for mange ting: en dyster Brasil-ytelse og Den mentale tilstanden Til Ronaldo; Zidanes dobbelte.

en som ofte glattet over, er imidlertid det røde kortet vist Til Marcel Desailly i det 68. minutt-bare 20 minutter etter at Han hadde gått inn i dommeren Sa Belqolas bok for første gang for dissens.

bare øyeblikk før han ble kastet ut, hadde forsvareren gjort en viktig klarering på Bebetos innsats med frankrikes målvakt Fabien Barthez ute av posisjon. Men åtte minutter senere hans side var en mann ned etter at han brakte Cafu til bakken.

Likevel var Brasil ikke i stand til å få fotfeste i kampen. Frankrike, som ledet 2-0 på den tiden takket være Et Par zidane-mål, satte slutt på seieren i tredje minutt av andre halvtidsstopp gjennom Emmanuel Petit.

Zinedine Zidane, 2006

En av de mest beryktede øyeblikkene i verdensfotballhistorien skjedde i Vm-Finalen i 2006 da Zinedine Zidane ble utstedt et rett rødt kort for hodet til Marco Materazzi.

zidane, den Franske kapteinen, Og Materazzi, Den Italienske forsvareren, syntes å ha sine skjebner sammenflettet gjennom hele konkurransen I Berlin. Zidane åpner scoring bare syv minutter etter At Materazzi hadde innrømmet en straff.

Men bare 12 minutter senere, Italia var tilbake på nivå vilkår takket være sin kontroversielle Inter Milan forsvarer, som hadde ledet forbi Fabien Barthez etter Andrea Pirlo hjørne.

det var alle scoring kampen ville se fra åpent spill. Midtveis i den første perioden med ekstraomgang Stoppet Zidane, tilsynelatende provosert Av Materazzi, i sitt spor og slo sin motstander, og tvang dommer Horacio Elizondo til å presentere et rødt kort.

Italia fortsatte Selvfølgelig å vinne Vm på straffer, Og den pensjonerte Zidane spilte aldri en annen fotballkamp.

John Heitinga, 2010

den 159. oppsigelsen i Vm-historien skjedde i den første perioden med ekstra tid i 2010-Finalen mellom Nederland og Spania i Sør-Afrika.

Hvis 1990-Finalen var den mest ondskapsfulle turneringen noensinne hadde sett, var 2010-kampen en nær andredommer Howard Webb presentert 14 gule kort, hvorav to ble vist til forsvarer John Heitinga.

I sannhet, Nigel De Jong skal ha blitt utstedt sine marsjordre i det 28. minutt da han angrep Xabi Alonso med et karate spark, men I et forsøk På å bevare anledningen Webb tillot Nederlenderen å komme unna med en gul, selv om kampen knapt forbedret som et resultat.

Heitinga, som i utgangspunktet hadde blitt booket bare sjenert av timemerket, ble endelig kastet ut i Det 109.minutt etter å ha trukket Ned Andres Iniesta. Bare syv minutter senere var Det Iniesta scoring å levere La Roja sin første Vm.