Hvor lenge er Det Olympiske sykkelritt? Distanse og rute

To individuelle landeveisløp vil finne sted under Ol I Tokyo I 2020-Herrearrangementet og kvinnearrangementet, som involverer ryttere fra 57 forskjellige nasjoner. Begge er en-dagers arrangementer med samme startpunkt og målstrek for Både menns og Kvinners løp, selv om rutene vil være litt forskjellige og kortere for kvinnene. Begge løpene vil inneholde fantastisk natur, inkludert et bakteppe Av Japans ikoniske Mount Fuji som forhåpentligvis skal være fullt synlig på denne tiden av året, hvis været tillater det.

Storslått natur

mennene er de første i aksjon. Herrekonkurransen vil inneholde 130 ryttere med De største sporene representert Av Belgia, Italia, Colombia, Spania, Frankrike og Nederland. Ryttere fra samme land konkurrerer som et lag, men tar sikte på å vinne medaljer individuelt. Mennenes individuelle road race vil finne sted på lørdag 24 juli 2021, starter på 11 am lokal tid (JST) – det er 10 pm PST på fredag 23 juli 2021 I New York eller 7 pm EST på fredag 23 juli I Los Angeles. For de som følger løpet I Sentral-Europa, starter det klokken 4. Arrangørene anslår At Mennenes løp vil ta rundt seks timer å fullføre fra start til slutt.

Den 234km kurset starter På Musashino-no-mori Park som ligger i vestsiden Av Tokyo sentrum, en fem minutters spasertur fra Tama Stasjon På Tamagawa-Linjen Eller en 15-minutters spasertur fra Nishi Chofu Stasjon På Keio-Linjen i nord. Ruten vil ta ryttere sørvest gjennom Kanagawa, Yamanashi og Shizuoka prefectures til dushi Road, som markerer starten på en lang, svingete klatre med en høyde gevinst på mer enn 1000m; deretter forbi et annet fantastisk pittoresk landemerke, Lake Yamanakako – Den største Av De Fem Fuji-Innsjøene. Mennenes løp vil inkludere en 51km bane rundt De nedre bakkene Av Mount Fuji før andre utfordrende seksjoner som 6,5 km klatre På Mikuna Pass.

hovedfeltet vil deretter stige ned I Fuji Speedway racetrack I Oyama, hvor rytterne vil fullføre en kort runde før de går videre Til Mikuni Pass-delen før de går ned igjen til Speedway circuit for tredje gang før de krysser målstreken.

Hvor lenge varer Det Olympiske sykkelrittet? Avstand og rute

Mount Fuji er sett bak Tokyo 2020 flagg På Fuji International Speedway, sluttpunktet for menns og kvinners landeveisløp På Ol. Toru Hanai (Getty Images)

Kvinners individuelle road race På Tokyo 2020

Kvinners Individuelle road race vil finne sted på søndag 25 juli 2021 på senere tidspunkt 13: 00 timer JST (00: 00 timer EST I New York; 9 pm PST på lørdag 24 juli I Los Angeles). Totalt 67 ryttere vil delta – det vil være en total høyde på 2.692 m i kvinners løp på en rute som er nesten identisk Med Menns løp , bare kortere (137km) – hovedforskjellen er at den omgår Mount Fuji climb og Mikuni Pass. Kvinnenes løp vil også starte På Musashino-no-mori Park og avsluttes med En runde På Fuji Speedway. Det det forventet å vare ca fire timer, etterbehandling på rundt 17: 00 timer lokal tid.