Kobe Bryant Rings

Kobe Bryant on yksi NBA: n parhaista koripalloilijoista. Hän vietti koko ammattilaisuransa koripalloa pelaa Los Angeles Lakers, auttaa heitä voittamaan 5 mestaruutta aikana ajaa.

Bryant oli useimmille täydellinen esimerkki siitä, kun kova työ kohtaa Jumalan antaman lahjakkuuden. Hänen hohto kentällä ja hänen persoona kentän ulkopuolella tuli isompi kuin koripallo. Tunnettu hänen säälimätön pyrkimys suuruuden ja anteeksiantamaton tunne täydellisyyden hän oli mestari hänen veneet. Hänellä oli kaikki mahdolliset aseet arsenaalissaan molemmin puolin kenttää.

kun Kobe tuli liigaan hän ei ollut suuri ampuja, mutta muutaman vuoden kuluttua hänestä tuli salamurhaaja pallo kädessään. Hän on 18-kertaa All-Star, 14-kertaa All-NBA, 12-kertaa All-defense, ja 5-kertaa NBA mestari luetella muutamia hänen monia hämmästyttäviä saavutuksia koripallossa.

montako sormusta Kobe Bryantilla on?

NBA: n mestaruussormus on NBA: n myöntämä palkinto, joka jaetaan finaalin voittaneelle joukkueelle. Kobe Bryant on voittanut NBA: ssa 20 kauden aikana yhteensä 5 rengasta.

minä vuosina Kobe Bryant voitti sormuksensa?

kobe bryant championship

2000-02: kuuluisa Los Angeles Lakersin 3-turve alkoi, kun Phil Jackson otti päävalmentajan paikan. Kobe dominoi parhaimmillaan liigaa laukojan paikalta.

kun Shaquille O ’ Neal oli joukkueen johtotähti, he voittivat kolme peräkkäistä rengasta. Tätä juoksua pidetään yhtenä NBA: n historian hallitsevimmista mestaruuksista. Heidän ensimmäinen championship run, he voittivat 67 pelejä runkosarjassa, joka on sidottu 5. eniten NBA historiassa. He sitten steamrolled kaikki pudotuspeleissä päästä finaaliin kohdata vastaan Portland Trail Blazers. Vaikka Shaq oli johtaja franchising, Kobe oli super kytkin Game 4 Finals. Hän teki toisella puoliajalla 22 pistettä ja johdatti joukkueen OT: n voittoon O ’ Nealin rikottua pelin. Bryant käänsi ottelun viimeisen osuman ja vei Los Angeles Lakersin johtoon pistein 120-118. 116-111 Game 6: n voitolla Los Angeles Lakers voitti ensimmäisen mestaruutensa sitten vuoden 1988.

mestaruussarjan kakkossija oli vielä hallitsevampi, kun Lakers meni pudotuspeleissä 16-1-johtoon. Ainoan ottelunsa he hävisivät finaaleissa Philadelphia 76ersille. Kobe Bryant pelasi raskaat minuutit ja kirjautti tilastorivin 29,4 pistettä, 7,3 levypalloa ja 6.1 syöttö per peli. Hän lopulta päätyi tekemään All-NBA toinen joukkue ja All-NBA puolustava joukkue toisena vuonna peräkkäin.

2. mestaruuden jälkeen tie finaaleihin osoittautuisi paljon vaikeammaksi kuin edellisvuoden Historiallinen juoksu.

Lakers kaatoi Portland Trail Blazersin ja kukisti pudotuspelien kahdella ensimmäisellä kierroksella San Antonio Spursin 4-1. Konferenssifinaaleissa 2 – kertaisella puolustavalla mestarilla ei ollut kotikenttäetua Sacramento Kingsiä vastaan. Sarja venyisi seitsemään otteluun, ensimmäistä kertaa näin kävi Los Angeles Lakersille sitten vuoden 2000 läntisen konferenssin finaalien.

Kobe Bryant ja miehistö onnistuivat kuitenkin lyömään divisioonakilpailijansa ja varmistamaan paikkansa kolmanteen peräkkäiseen NBA-finaalipaikkaan. Finaalissa samana vuonna vastaan New Jersey Nets, Bryant keskimäärin 26.8 pistettä 51.4% ammunta 5.8 levypalloa ja 5.3 auttaa per peli. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, hän viimeisteli neljäsosan joukkueensa pisteistä tuosta jälkeisestä kaudesta. Kobe Bryantista tuli 23-vuotiaana nuorin kolme mestaruutta voittanut pelaaja.

2009-10: edellisellä kaudella Boston Celticsille hävinneellä Los Angeles Lakersilla oli pelimerkki olkapäällään. Kobe Bryant palasi erittäin motivoituneena ja johti joukkueensa runkosarjan ennätykseen 65-17. All-Star Pau Gasol hänen varapresidenttinä, he voittaa Utah Jazz ja Houston Rockets kahdella ensimmäisellä kierroksella ja sitten otti ulos Denver Nuggets konferenssifinaaleissa. Finaalissa Dwight Howard johdatti Orlando Magicin tielleen, jonka he lopulta voittivat 5 ottelussa. Kobe voitti uransa neljännen ja ensimmäisen ilman Shaqia. Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja sitten Jerry Westin vuoden 1969 NBA: n finaaleissa vähintään 32,4 pisteen ja 7,4 syötön keskiarvoilla finaalisarjassa. Hän tuli myös ensimmäinen sitten Michael Jordan keskimäärin 30 pistettä, 5 levypalloa, ja 5 syöttöä otsikko-voittaja joukkue finaaleissa.

2009 – toisen kerran urallaan Kobe Bryant selviytyi NBA: n finaaleihin kolmena vuonna peräkkäin. Loppuotteluissa Los Angeles Lakers voitti Oklahoma City Thunderin, Denver Nuggetsin ja Phoenix Sunsin. Oli aika kostaa Kobe Bryant, sillä hän otti Boston Celtics 6 pelejä varmistaa hänen 5th NBA mestaruus rengas.

montako sormusta Kobe Bryantilla on ilman Shaqia?

Kobe voitti kaksi back to back-mestaruutta Pau Gasolin ollessa joukkueen toinen tähti vuosina 2009 ja 2010.

montako sormusta Kobe voitti Shaqin kanssa?

Kobe teki Shaqin kanssa 3-turpeen vuosina 2000-2002. Hänellä on mukanaan yhteensä 3 rengasta.

Kobe Bryant rings picture

kuinka monta sormusta kobella on vs Michael Jordan ja Lebron James?

Kobe voitti urallaan yhteensä 5 mestaruutta, kun taas MJ voitti 6. LeBron James on voittanut urallaan tähän mennessä 4 rengasta.