Kobe Bryant ringe

Kobe Bryant er en af de største basketballspillere, der har prydet NBA. Han tilbragte hele sin professionelle basketballkarriere med at spille for Los Angeles Lakers og hjælpe dem med at vinde 5 mesterskaber i løbet af løbet.

for de fleste var Bryant det perfekte eksempel på, hvornår hårdt arbejde møder gudgivent talent. Hans flair på banen og hans persona uden for banen blev større end basketball. Kendt for sin ubarmhjertige forfølgelse af storhed og en utilgivelig følelse af perfektion var han en mester i sit håndværk. Han havde alle mulige våben i sit arsenal på begge sider af retten.

da Kobe kom ind i ligaen, var han ikke en stor skydespil, men inden for få år blev han en snigmorder med bolden i hånden. Han er en 18-time All-Star, 14-time All-NBA, 12-time all-defense og en 5-time NBA-mester for at liste et par af hans mange forbløffende præstationer i basketball.

hvor mange ringe har Kobe Bryant?

NBA championship ring er en pris fra NBA, der uddeles til det hold, der vinder finalen. Kobe Bryant har vundet i alt 5 ringe i 20 sæsoner i NBA.

hvilke år vandt Kobe Bryant sine ringe?

kobe bryant championship

2000-02: den berømte Los Angeles Lakers 3-tørv startede, da Phil Jackson overtog som hovedtræner. Kobe var i sin prime, der dominerede ligaen fra skydevagtpositionen.

med O ‘ Neal som holdets førende stjerne fortsatte de med at vinde 3 på hinanden følgende ringe. Dette løb anses for at være et af de mest dominerende mesterskaber i NBA-historien. I deres første mesterskabsløb vandt de 67 kampe i den regulære sæson, der er bundet til det 5.mest i NBA-historien. De damprullede derefter alle i slutspillet for at nå finalen for at møde mod Portland Trail-flammerne. Selvom Kobe var leder af franchisen, var Kobe super clutch i spil 4 i finalen. Han scorede 22 point i anden halvdel og førte holdet til en OT-sejr, efter at O ‘ Neal havde begået ud af spillet. Bryant konverterede det sidste skud i spillet for at sætte Los Angeles Lakers foran med 120-118. Med en 116-111 Kamp 6 sejr vandt Los Angeles Lakers deres første mesterskab siden 1988.

2. mesterskabsløb var endnu mere dominerende, da Lakers gik 16-1 i slutspillet. Den eneste kamp, de tabte, var i finalen til Philadelphia 76ers. Kobe Bryant spillede tunge minutter og indspillede en statslinje på 29,4 point, 7,3 rebounds og 6.1 assists per spil. Han endte med at gøre All-NBA andet hold og All-NBA Defensive hold for andet år i træk.

efter 2. mesterskab ville vejen til finalen vise sig at være meget vanskeligere end det foregående års historiske løb.

Lakers fejede Portland Trail-flammerne og besejrede San Antonio Spurs 4-1 i de første to runder af slutspillet. I konferencefinalen havde de 2-Gangs forsvarende mestre ikke hjemmebane fordel mod Sacramento Kings. Serien ville strække sig til syv kampe, første gang dette var sket med Los Angeles Lakers siden finalen i den vestlige konference i 2000.

Imidlertid lykkedes det Kobe Bryant og besætningen at slå deres divisionsrivaler og bekræfte deres plads i tredje NBA-finale i træk. I finalen det år mod ny Jersey Nets, Bryant gennemsnit 26,8 point på 51,4% skydning med 5,8 rebounds og 5,3 assists per kamp. Da alt blev sagt og gjort, sluttede han med en fjerdedel af sit holds point fra den post-sæson. I en alder af 23 blev Kobe Bryant den yngste spiller til at vinde tre mesterskaber.

2009-10: efter at have tabt til Boston Celtics den foregående sæson Los Angeles Lakers havde en chip på deres skulder. Kobe Bryant kom ekstremt motiveret tilbage og førte sit hold til en rekord på 65-17 i den regulære sæson. Med All-Star Pau Gasol som sin løbekammerat slog de Utah og Houston Rockets i de første to runder og tog derefter Denver Nuggets ud i konferencens Finale. I finalen førte Orlando Magic til at stå i vejen, som de til sidst slog i 5 kampe. Kobe vandt sin 4.ring og sin første uden Shak. Han blev den første spiller siden Jerry vest i 1969 NBA-finaler til gennemsnitligt mindst 32,4 point og 7,4 assists til en finaleserie. Han blev også den første siden Michael Jordan i gennemsnit 30 point, 5 rebounds og 5 assists for et titelvindende hold i finalen.

2009 – for 2.gang i sin karriere kom Kobe Bryant til NBA-finalen 3 år i træk. Under løbet til finalen slog Los Angeles Lakers Oklahoma City Thunder, Denver Nuggets og Føniks Suns. Det var tid til hævn for Kobe Bryant, da han tog Boston Celtics ud i 6 spil for at sikre sin 5.NBA-Mesterskabsring.

hvor mange ringe har Kobe Bryant uden Shak?

Kobe vandt to back to back mesterskaber med Pau Gasol som sin 2.stjerne på holdet tilbage i 2009 og 2010.

hvor mange ringe vandt Kobe?

Kobe afsluttede en 3-tørv med Shak mellem 2000-2002. Han har i alt 3 ringe med sig.

Kobe Bryant ringe billede

hvor mange ringe har Kobe vs Michael Jordan og Lebron James?

Kobe vandt i alt 5 mesterskaber, mens MJ vandt 6 gennem hele deres karriere. LeBron James har vundet 4 ringe indtil videre i sin karriere.