søndag Phoenix Cup race: Starttid, lineup, TV info

etter 35 løp og 12.278 miles av racing over hele landet, Cup sesongen avsluttes søndag På Phoenix Raceway (3 pm ET, NBC og Peacock).

Kyle Larson, Chase Elliott, Martin Truex Jr. og Denny Hamlin vil kjempe om mesterskapet. Larson og Hamlin søker sin første serie crown. Elliott Og Truex går for sin andre.

søndag markerer Også Slutten På Chip Ganassi Racing, som har blitt solgt Til Trackhouse Racing, det siste løpet før Neste generasjons bil debuterer neste sesong, og det siste løpet for Tidligere mester Brad Keselowski med Team Penske.

Detaljer for søndagens Phoenix Cup-løp:

START: kommandoen for å starte motorer vil bli gitt på 3: 27 pm av ledere Fra Anheuser-Busch, Coca-Cola, Xfinity og GEICO. … Det grønne flagget er planlagt å bølge på 3: 34 pm

PRERACE: Cup garage åpner kl 11 am … … Driver introduksjoner er på 2:45 pm … Championship 4 driver introduksjoner er på 3:01 pm … påkallingen vil bli gitt Av Kapellan Alex Johnson av 56th Fighter Wing, Luke Air Force Base på 3:19 pm … nasjonalsangen vil bli utført Av Emmy og Tony award vinnende sanger og skuespiller Kristin Chenoweth på 3:20 pm

AVSTAND: løpet er 312 runder (312 miles) PÅ 1-mile kort spor.

TRINN: Trinn 1 slutter på Runde 75. Trinn 2 slutter På Runde 190.

TV / RADIO: NBC dekning begynner Med Nedtelling Til Grønt på 1: 30 pm NASCAR America Post-Race Show følger PÅ NBCSN på 7 pm … Motor Racing Networks radiodekning begynner på 2 pm og vil også streame på mrn.com; SiriusXM NASCAR Radio vil bære sendingen.

STREAMING: Peacock Premium

PROGNOSE: Weather Underground-prognosen krever for det meste skyet himmel, en høy på 81 grader og en null prosent sjanse for regn for løpet.

START LINEUP: Phoenix start lineup by row

SIST gang: Martin Truex Jr. vant I Mars På Phoenix, ledet de siste 25 runder. Joey Logano plassert andre. Denny Hamlin ble nummer tre. Chase Elliott vant fjorårets mesterskapsløp for å kreve sin første serietittel. Brad Keselowski ble nummer to. Joey Logano endte på tredjeplass.

CATCH OPP PÅ NBC SPORTS DEKNING:

Det som teller På Phoenix: Pit stops, starter vil forme championship race

Ryan Newman usikker på når han vil rase neste I NASCAR

«Blandede følelser» FOR NASCAR crew chiefs Som Gen 6 æra ender: «disse bilene er kunstverk»

Kyle Larson vinner pole for championship race på phoenix; Chase Elliott vil starte andre

Chase Elliott utsatt for en ny side av fandom Av Atlanta Braves’ World Series tittel run