sunnuntai Phoenix Cup race: alkamisaika, kokoonpano, TV info

jälkeen 35 kilpailujen ja 12,278 mailia kilpa eri puolilla maata, Cup kausi päättyy sunnuntaina Phoenix Raceway (3 p.m. ET, NBC ja Peacock).

Kyle Larson, Chase Elliott, Martin Truex Jr.ja Denny Hamlin kisaavat mestaruudesta. Larson ja Hamlin tavoittelevat pääsarjakruunuaan. Elliott ja Truex tekevät toisen.

sunnuntaina päättyy myös Trackhouse Racingille myyty Chip Ganassi Racing, joka on viimeinen kisa ennen ensi kauden Gen car-debyyttiä ja viimeinen kilpailu entiselle mestarille Brad Keselowskille Team Pensken kanssa.

tiedot sunnuntain Phoenix Cup-kisasta:

lähtö: käskyn käynnistää moottorit antaa klo 15.27 Anheuser-Buschin, Coca-Colan, Xfinityn ja Geicon johtajat. … Vihreä lippu heiluu kello 15.34

PRERACE: Cup garage aukeaa kello 11 … Dierks Bentleyn konsertti on kello 13.40. … Kuljettajan esittelyt ovat klo 14.45 … Championship 4 kuljettajan esittelyt ovat klo 15.01 … kutsun antaa kappalainen Alex Johnson 56th Fighter Wing, Luke Air Force Base klo 15.19 … kansallislaulun esittää Emmy ja Tony-palkittu laulaja ja näyttelijä Kristin Chenoweth klo 15.20

etäisyys:kilpailu on 312 kierrosta (312 mailia) 1-mile lyhyt rata.

erikoiskokeet: etappi 1 päättyy kierrokseen 75. Vaihe 2 Päättyy kierrokseen 190.

TV / RADIO:NBC: n selostus alkaa lähtölaskennalla Greenille kello 13.30. NASCAR America Post-Race Show seuraa NBCSN: ää kello 19. Motor Racing Networkin radiolähetys alkaa kello 14. mrn.com; SiriusXM NASCAR Radio kuljettaa lähetyksen.

suoratoisto: Peacock Premium

ennuste: Weather Underground-sääennuste kutsuu kisaan enimmäkseen pilvistä taivasta, 81 asteen korkeutta ja nollan prosentin mahdollisuutta sateeseen.

avauskokoonpano: Phoenixin avauskokoonpano riveittäin

Viimeksi: Martin Truex Jr.voitti maaliskuussa Phoenixissa johtaen viimeiset 25 kierrosta. Joey Logano sijoittui toiseksi. Denny Hamlin oli kolmas. Chase Elliott voitti viime vuoden mestaruuskisan ja lunasti ensimmäisen sarjan mestaruutensa. Brad Keselowski oli toinen. Joey Logano sijoittui kolmanneksi.

CATCH UP ON NBC SPORTS COVERAGE:

What matters at Phoenix: varikkokäynnit, restarts will shape championship race

Ryan Newman epävarma siitä, milloin hän kisaa seuraavan kerran NASCARissa

”Mixed emotions” for NASCAR crew chiefs as Gen 6 era ends: ”These cars are works of art”

Kyle Larson wins pole for championship race at feeniks; Chase Elliott aloittaa toisena

Chase Elliott exposed to a new side of fandom by Atlanta Braves’ World Series title run

NASCAR President Steve Phelps shares vision of sport moving forward

Fired up Denny Hamlin: ”I love the feeling of just proving people wrong”

Martin Truex Jr. on even keel ennen Cup title finaalia

epäilykset pyyhitty, Kyle Larson tavoittelee cup-mestaruutta kauden merkittävissä voitoissa

Perjantai 5: Entisellä kuljettajalla voisi olla suurin vaikutus NASCARin mestaruuskisoihin

StarCom Racing says ”goodbye to our … fans”

analyysi: miksi jokainen Championship 4 driver voittaa Phoenixissa