søndag Cup race: starttidspunkt, lineup, TV info

efter 35 løb og 12.278 miles af racing over hele landet, Cup sæsonen slutter søndag kl.

Kyle Larson, Chase Elliott og Denny Hamlin kæmper om mesterskabet. Larson og Hamlin søger deres første serie krone. Elliott og Elliott går efter deres anden.

søndag markerer også afslutningen på Chip Ganassi Racing, der er solgt til Trackhouse Racing, det sidste løb inden næste Genbil debuterer næste sæson, og det sidste løb om tidligere mester Brad Keselovski med Team Penske.

detaljer til søndagens løb:

START: kommandoen til at starte motorer vil blive givet på 3:27 PM af ledere fra Anheuser-Busch, Coca-Cola, Kfinity og GEICO. … Det grønne flag er planlagt til at bølge klokken 3: 34

PRERACE:Cup garage åbner klokken 11 … Dierks Bentley-koncerten er klokken 1: 40. … Førerintroduktioner er kl 2:45 pm … mesterskab 4 førerintroduktioner er kl 3:01 PM … påkaldelsen vil blive givet af kapellan Aleks Johnson fra den 56.Jagerfløj, Luke Air Force Base kl 3:19 PM … nationalsangen vil blive udført af Emmy og Tony prisvindende sanger og skuespillerinde Kristin Chenoveth kl 3:20 pm

afstand: løbet er 312 omgange (312 miles mile kort spor.

etaper: Trin 1 slutter ved omgang 75. Trin 2 slutter ved omgang 190.

TV / RADIO: NBC-dækning begynder med nedtælling til grøn kl 1: 30 om eftermiddagen. NASCAR America Post-Race Vis følger på NBCSN på 7 pm … Motor Racing Netværk radio dækning begynder på 2 PM og også vil streame på mrn.com NASCAR Radio vil bære udsendelsen.

STREAMING: Peacock Premium

prognose: Vejret underjordisk prognose kræver for det meste overskyet himmel, en høj på 81 grader og en nul procent chance for regn til løbet.

startopstilling: Phøniks startopstilling efter række

sidste gang: Martin Trueks Jr.vandt i Marts kl Phøniks, der førte de sidste 25 omgange. Joey Logano blev nummer to. Denny Hamlin blev nummer tre. Chase Elliott vandt sidste års mesterskabsløb for at gøre krav på sin første serietitel. Brad Keselovski blev nummer to. Joey Logano sluttede på tredjepladsen.

indhent NBC-sportsdækning:

hvad der betyder noget ved Føniks: Pit Stop, genstarter vil forme mesterskabsløb

Ryan Nymand usikker på, hvornår han kører næste i NASCAR

“blandede følelser” for NASCAR besætningschefer som Gen 6 era slutter: “disse biler er kunstværker”

Kyle Larson vinder pole for mesterskabsløb på Føniks; Chase Elliott starter på andenpladsen

Chase Elliott udsat for en ny side af fandom af Atlanta Braves’ verdensserietitel løb